Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suprize pentru fanii Viitorului înainte de cel mai important meci din istoria clubului

ro

11 May, 2017 16:09 2630 Marime text
Înaintea celui mai importanet meci din istoria clubului, FC Viitorul pregătește o serie de surprize pentru fani. Accesul în stadion se va face începând cu ora 18.30, însă înainte de a pătrunde în arenă suporteriilor constănțeni li s-au pregătit o serie de surprize. Fanii Viitorului vor putea achiziționa tricouri și eșarfe la prețuri promoționale de la trei puncte volante.

De asemenea, multe alte produse cu însemnele clubului vor putea fi achiziționate de la magazinul oficial al Viitorului, situat în curtea interioară a stadionului. De asemenea, după intrarea în stadion spectatorii vor găsi alte materiale cu care vor contribui la coregrafia dinaintea meciului. Având în vedere că indiferent de rezultatul final al meciului FC Viitorul - CFR Cluj formația lui Gheorghe Hagi va atinge cea mai mare performanță din istoria fotbalului constănțean, după meci fotbaliștii Viitorului vor socializa alături de fani într-un loc special amenajat în curtea stadionului.

În altă ordine de idei, posesorii de carduri și documente de acces auto pentru zonele VIP 1, 2 și 3 își vor lăsa mașinile în fața curții stadionului, urmând apoi ca accesul în curtea interioară să se facă pietonal.
Meciul FC Viitorul - CFR Cluj este programat sâmbătă (13 mai), de la ora 20.00, pe stadionul Central din Complexul Academiei Hagi. Dacă va învinge formația constănțeană va deveni campioana României. 

Sursa: FC Viitorul.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii