Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stere Samara și Mihaela Cristina Văcăruș nu mai au calitatea de asociați în firma Energy Innovative Solutions

ro

14 Oct, 2021 00:00 1865 Marime text
 

 
  • În urma cesiunii părților sociale, SC Energy Innovative Solutions SRL are un asociat unic.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 2 din 14 iulie 2021 a Adunării Generale a Asociaților societății Energy Innovative Solutions SRL, care are sediul în orașul Voluntari, județul Ilfov.
 
Potrivit documentului, cei trei asociați, Mihaela Cristina Văcăruș (născută în municipiul Constanța, dar domiciliată în București), Stere Samara (domiciliat în municipiul Constanța) și Gabriel Călin Matei (domiciliat în capitală), deținând 100% din capitalul social al societății, au decis următoarele:
 
1. Mihaela Cristina Văcăruș cesionează către Gabriel Călin Mihai 16 părți sociale pe care le deține în societate, cu o valoare nominală de 100 lei fiecare, însumând 160 lei, în total.
2. Stere Samara cesionează către Gabriel Călin Mihai 4 părți sociale pe care le deține în societate, cu o valoare nominală de 100 lei fiecare, însumând 40 lei, în total.
3. În urma cesiunii, calitatea de asociat a lui Stere Samara și a Mihaelei Cristina Văcăruș în firmă încetează.
4. În urma cesiunii, SC Energy Innovative Solutions SRL are un asociat unic, Gabriel Călin Matei - 250 lei, divizat în 25 de părți sociale, în valoare de 10 lei fiecare, aport în numerar (100%). Beneficiile și pierderile rezultate din activitatea comercială a societății îi revin 100% lui Gabriel Călin Matei.
5. Achiziția părților sociale se face la valoarea nominală a acestora. Transferul dreptului de proprietate asupra părților sociale cesionate are loc la data semnării contractului de cesiune.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
Modificări în firma Energy Innovative Solutions. A fost cooptat un asociat nou
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii