Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stere Beca, singurul constănţean în Colegiul Consultativ al Revoluţionarilor

ro

20 Feb, 2017 00:00 2444 Marime text
Stere Beca, cel care este cunoscut şi pentru procesul intentat fostului primar, Radu Mazăre, proces pe care l-a câştigat, este singurul constănţean care face parte din Colegiul Consultativ al Revoluţionarilor.
 
Colegiul Revoluţionarilor este un organ consultativ al secretarului de stat al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989 şi are ca scop principal colaborarea dintre secretarul de stat şi partenerul social de dialog, format din reprezentanţii structurilor asociative ale organizaţiilor de revoluţionari, în vederea punerii în aplicare a Legii nr. 341/2004, cu privire la revoluţionarii din decembrie 1989 şi informarea acestora referitor la activitatea SSPR.
 
„Ceea ce încercăm să facem pentru revoluţionari, deţinuţi politici şi pentru urmaşii acestora are un scop nobil. Rolul Colegiului Revoluţionarilor este să apărăm drepturile acestora“, a precizat Stere Beca.
 
Din Colegiul Consultativ al Revoluţionarilor mai fac parte reprezentanţi din Bucureşti, Alba Iulia, Arad, Brăila, Braşov, Cluj-Napoca, Craiova, Lugoj, Piatra Neamţ, Reşiţa, Sibiu, Târgovişte, Târgu Mureş şi Timişoara.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii