Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Terzi şi-a mai făcut o firmă. Iată cu cine s-a asociat!

ro

29 Aug, 2017 00:00 6508 Marime text
În baza cererii din data de 6.07.2017 şi a actelor doveditoare depuse, Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii Dolce Vita Ceremonii SRL.
 
Sediul social al noii firme este în municipiul Constanţa, strada Traian nr. 53, hotel TEN. Domeniul principal de activitate al societăţii constă în „activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente, alte servicii de alimentaţie“. Dolce Vita Ceremonii SRL are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare. Fondatorii firmei sunt Aurica Uzun şi Stelian Terzi, cel din urmă fiind şi administratorul societăţii. Decizia de autorizare, constituire, înmatriculare şi înregistrare a societăţii Dolce Vita Ceremonii SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Stelian Terzi mai este asociat în Katering Event SRL-D, Ten's Group SRL, Metablanc SCM. La rândul ei, Aurica Uzun deţine acţiuni în Colonadelor International SRL, Pro Invest Group SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 29 Aug, 2017 11:19 Aceasta Uzun este cea de la SPIT? sau ruda. Make intre ei.