Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stație distribuție carburanți, în orașul Ovidiu. Ce a solicitat Transoptic Baurom SRL de la APM Constanța (document)

ro

16 Oct, 2019 00:00 1757 Marime text

Transoptic Baurom SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța aviz de mediu pentru proiectul „PUZ în vederea reglementării zonei pentru construire stație distribuție carburanți, amenajare incintă și împrejmuire teren“.


Scopul prezentei documentații constă în modificarea reglementărilor urbanistice aprobate pentru terenul situat la adresa strada Națională nr. 192, număr cadastral 109844. Zona propusă spre studiu prezintă o suprafață totală de 4.232 metri pătrați/ 0.42 ha. Prin Planul Urbanistic Zonal se vor stabili reglementări noi cu privire la: regimul de construire, funcțiunea amplasamentului, înălțimea maximă admisă, procentul de ocupare a terenului (P.O.T.), retragerea clădirilor față de aliniament a distanțele față de limitele laterale și posterioare ale parcelei. Imobilul ce a generat PUZ-ul este proprietatea privată a Transoptic Baurom SRL, persoană juridica, conform contractului de vânzare.


Terenul ce a generat documentația face parte din intravilanul orașului Ovidiu, situat în zona de nord, având în vecinătatea imediată baza sportivă Stadionul Orășenesc. Suprafața de teren dispune de deschidere la strada Națională/Dn2A și alee de acces, pe laturile de vest, respectiv nord. Astfel, zona propusă spre studiu este bine sistematizată din punct de vedere rutier și dispune de accesibilitate ridicată.


Beneficiarul investiției dorește realizarea unei stații de distribuție carburanți ce prevede construirea unei stații noi cu 4 pompe + skid GPL+ echipament spălare auto manuală și amplasare elemente de semnalistică. Prin investiția propusă a se realiza în baza prezentei documentații urbanistice, spațiile verzi se vor amenaja în incintă conform HCJC 152/ 2013 privind stabilirea suprafețelor minime de spatii verzi și a numărului minim de arbuști, arbori, plante decorative și flori aferente construcțiilor realizate pe teritoriul administrativ al județului Constanța, iar în ceea ce privește locurile de parcare, acestea se vor amenaja în funcție de minimul necesar conform soluției arhitecturale detaliată la faza D.T.A.C. în baza normelor legislative în vigoare.


Transoptic Baurom SRL, în datele Registrului Comerțului


Cu sediul social în municipiul Constanța, societatea a luat ființă în anul 2012. Capitalul social subscris, de 1.120 de lei, integral vărsat, este compus din 112 părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați persoane fizice sunt: Albăstroiu Doru, cu 80,36% din capitalul social, și Zorica Tașu, cu 19,64% din capitalul social. Administratorul firmei, care desfășoară activități de închiriere și leasing cu mașini și echipamente pentru construcții, este Albăstroiu Doru.


În anul fiscal 2016, societatea cu 2 salariați a avut un profit de 8.254 lei și o cifră de afaceri de 780.364 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea a avut un singur salariat, a declarat o cifră de afaceri de 943.773 lei și un profit de
37.367 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, un profit de 1.455.904 lei și o cifră de afaceri de 2.530.838 lei.


În secțiunea „Documente“ puteți consulta documentația depusă la APM Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii