Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stareţa mănăstirii din Schitu, asociat unic al SC Centrul de Diagnostic Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare“, a schimbat administratorul firmei

ro

26 Feb, 2020 00:00 2608 Marime text

Constanţa Negoescu, asociat unic în cadrul societăţii Centrul de Diagnostic Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare“ SRL, a aprobat o modificare importantă.


Astfel, a fost revocat din funcţia de administrator Stelian-Ioan Ţăran. În locul lui a fost numit în calitate de administrator, pentru un mandat pe o perioadă nelimitată, cu puteri depline, Anghel Laurenţiu. Celelalte prevederi ale actului constitutiv al societăţii rămân nemodificate. Decizia nr. 1/2020 a asociatului unic al societăţii Centrul de Diagnostic şi Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare“ SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României. Precizăm că Stelian-Ioan Țăran şi Laurenţiu Anghel sunt preoţi, iar Constanţa Negoescu este stareţa Mănăstirii „Sf. Elena de la Mare”.
 

Centrul de Diagnostic şi Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare“ SRL, în datele Registrului Comerţului



Înfiinţată în anul 2012, firma are sediul social în satul Schitu, comuna Costineşti. Capitalul social subscris, de 268.200 lei, integral vărsat, este compus din 26.820 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Negoescu Constanţa este asociat unic, iar administrator - Anghel Laurenţiu. Centrul de Diagnostic şi Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare“ SRL desfăşoară activităţi de asistenţă medicală specializată; consultaţii şi tratamente medicale de specialitate în diverse domenii, acordate de medici specialişti şi chirurgi.


Printre activităţile secundare se numără: comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun; hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare; alte servicii de cazare; restaurante; activităţi de asistenţă spitalicească; activităţi de asistenţă medicală generală; alte activităţi referitoare la sănătatea umană; consultaţii şi tratamente medicale în domeniul medicinei generale, efectuate de medici generalişti.


În anul fiscal 2016, firma cu 15 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 216.061 lei şi o pierdere de 557.025 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea cu 18 salariaţi a declarat cifră de afaceri de 627.375 lei şi o pierdere de 267.638 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 19 salariaţi, o cifră de afaceri de 759.620 lei şi o pierdere de 133.703 lei.


Citeşte şi:

Centrul de Diagnostic şi Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare“ SRL are un administrator nou

Centrul de Diagnostic şi Tratament Recuperator „Sfânta Elena de la Mare“ SRL se apucă de comerţ

Centrul de Diagnostic şi Tratament Recuperator Sfânta Elena de la Mare SRL va oferi şi servicii de cazare

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii