Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stâlpi înfipți în beton au apărut pe plaja Tuzla. Poliția Locală verifică cine i-a “plantat”! În evidența Apelor Române, nisipul nu este închiriat unui operator

ro

24 Apr, 2020 00:00 4163 Marime text
Zeci de stâlpi înfipți în beton pe nisip, au apărut ca ciupercile după ploaie pe plaja Tuzla, pe o plajă care aparține Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral.
Pe plaja respectivă, în zona punctului pescăresc, nu există niciun contract de închiriere pentru vreun operator de plajă, susține directorul ABADL,Bogdan Bola.
“Oare ce a gândit cel care a turnat fundații de beton pe o plajă publică? I-am trimis pe colegii mei din să inspecteze mai exact situația din teren. În urma verificărilor, am decis să solicităm ajutorul poliției pentru identificarea inconștientului care a distrus, cu bună știință, o plajă publică și am solicitat Primăriei să ne spună dacă are cunoștință de o astfel de construcție pe nisipul litoralului constănțean”, spune Bola.

Ce spune administrația locală din Tuzla


Viceprimarul comunei Tuzla, Constantin Banu, a precizat pentru ZIUA de Constanța că a luat act de adresa Apelor Române. “Am primit adresa, am fost și noi să vedem dacă sesizarea se confirmă și s-a confirmat. Am dat în lucru la Poliția Locală, culegem date, nimeni nu își asumă acei stâlpișori. Sperăm să îi dăm de cap. Vedem ce convenim cu Apele Române, ori igienizăm noi prin compartimentul edilitar gospodăresc, dar în mod normal ei trebuie să îi scoată de pe plajă o dată cu procedurile de iginizare a plajei.
Nu știm cine a pus pilonii, poate s-a gândit că amenajeze un ponton, o cârciumă mică. Pe mai multe porțiuni de nisip, suntem în proces cu Apele Române, dezvoltasem în trecut un proiect pentru crescătorii de fructe de mare împreună cu Agigea, să dezvoltăm un port pescăresc ne-am blocat la avize”, spune viceprimarul Constantin Banu.
Și primarul Taner Reșit a precizat că stâlpii nu se află pe terenul comunei ci pe nisipul administrat de cei de la Apele Române.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii