Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Stagiara" lui Mazăre, reconfirmată în AGA Companiei Municipale Parcuri și Grădini București

ro

07 Jan, 2021 00:00 1783 Marime text
  • Adunarea generală a Companiei Municipale Parcuri și Grădini București SA a adoptat hotărârea nr.11/06.11.2020
  • A fost modificat art. 15.2 al actului constitutiv al companiei, urmare a numirii a unor administratori provizorii până la data de 09.03.2021
  • Printre administratori se află și Laurenția Cătălina Gușavan
  • Aceasta și-a desfășurat activitatea ca stagiar la Primăria Constanța, condusă la acel moment de primarul Radu Mazăre

Adunarea generală a Companiei Municipale Parcuri și Grădini București SA a adoptat hotărârea nr.11/06.11.2020 privind modificarea art. 15.2 al Actului Constitutiv al companiei, ca urmare a numirii unui număr de 5 administratori provizorii pe o perioada de 4 luni, începând cu data de 10.11.2020 până la data de 09.03.2021.

După modificare, art. 15.2. va avea următorul conținut: Consiliul de Administrație este format din 7 persoane, respectiv: Antal Cristian Gabriel, Burghiu David Alexandru, Gușavan Laurenția Cătălina, Trifu Liliana și Anghelina Petre-Cosmin. Două posturi de administratori sunt vacante.

Facem mențiunea că Laurenția Cătălina Gușavan este constănțeancă. Potrivit datelor cuprinse în CV-ul său, în anul 2006, aceasta și-a desfășurat activitatea ca stagiar la Primăria Constanța, la momentul respectiv condusă de primarul Radu Mazăre.

În cadrul primăriei, Laurenția Gușavan lucra la Departamentul Relații Internaționale și Organizare Evenimente.

Acționarii au mai aprobat completarea obiectului de activitate al societății prin introducerea următoarei activități ca activitate secundară a companiei: comerț cu ridicata al degeurilor și resturilor.
Totodată, Anghelina Petre-Cosmin a fost împuternicit să ducă la îndeplinire formalitățile de publicitate și înregistrarea prezentei hotărâri la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii