Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Constanţa regretă dispariţia medicului Valeriu Neagoe - „Un coleg minunat care nu și-a lăsat niciodată echipa la greu“

ro

22 Apr, 2020 13:37 2666 Marime text
Referitor la decesul medicului din cadrul secției Medicină Internă II, conducerea Spitalului Judeţean Constanţa face următoarele precizări: Medicul a activat în cadrul secției Medicină Internă II. În cadrul anchetelor epidemiologice din această secție, medicul a efectuat două teste PCR, ambele fiind cu rezultate negative. Primul test a fost recoltat pe 12 martie, fiind considerat contact al primului caz Covid din SCJU (asistentul șef din secția Medicală II). Rezultatul a fost negativ dar, potrivit normelor în vigoare, medicul a stat în izolare 14 zile. Pe 27.03 i s-a recoltat al doilea test PCR , rezultatul fiind, din nou, negativ. Pe 31.03.2020, medicul în vârstă de 62 de ani și-a înaintat demisia iar pe 6 aprilie a fost ultima zi de muncă. Pe 8 aprilie s-a internat cu simptomatologie CoVID-19 la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.

„Regretăm nespus dispariția fulgerătoare a colegului nostru. Un coleg minunat care nu și-a lăsat niciodată echipa la greu. Un om sufletist, un doctor care aproape 20 de ani  a semnat condica la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța . Este o perioadă extrem de grea, un moment în care cuvintele sunt de prisos. Odihnă veșnică!“, au transmis reprezentanţii unităţii sanitare.
 

Citeşte şi:

UPDATE Doliul la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. A decedat medicul Valeriu Neagoe
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii