Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Constanţa organizează concurs pentru postul de medic-şef al Secţiei UPU. Cine deţine funcţia în prezent

ro

11 Apr, 2019 00:00 5979 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei“ a anunţat că este scos la concurs postul de medic-şef Unitatea de Primiri Urgenţă (UPU).
 
Rodica Olimpia Tudoran este medic-şef UPU, specializată în medicină de urgenţă. A câştigat concursul anterior, iar postul câştigat are o valabilitate de 3 ani, potrivit conducerii unităţii spitaliceşti. Oricine poate participa la concurs, inclusiv medicul-şef actual, dacă îndeplineşte condiţiile postului.
 
La concurs se pot prezenta medici cu o vechime de cel puţin 5 ani în specialitatea postului, specialitate pe care o practică în mod curent şi în care sunt confirmaţi prin ordinul ministrului. Persoanele sancţionate în ultimii doi ani de către unităţile la care au fost angajate sau de Colegiul Medicilor din România, precum şi cele cărora le-a încetat contractul de administraţie nu pot participa la concurs.
 
Concursul sau examenul va consta în următoarele probe: interviu - susţinerea proiectului de management, proba scrisă, proba clinică sau practică.
 
Înscrierile la concurs se fac până la data de 19 aprilie 2019, iar concursul se va organiza între 31 şi 90 de zile de la publicarea în „Viaţa Medicală”. Taxa de înscriere este de 300 de lei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii