Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Constanţa, gazda unei echipe de specialiști în neonatologie din SUA

ro

11 Sep, 2019 08:53 1453 Marime text
Secția Clinică de Neonatologie este gazda unei echipe de specialiști în neonatologie, venită tocmai din Statele Unite, de la Norton Children’s Hospital din Louisville, Kentucky. Specialiştii vor fi prezenţi la Constanţa, în perioada 09-14 septembrie. Din delegație fac parte prof. Dan L. Stewart, specialist în neonatologie, membru al Academiei Americane de Pediatrie și al Consiliului American de Pediatrie, Francis Joseph Morabito (terapist respirator, specialist în ventilație asistată) și Haley Jane Ward, asistent șef.

Profesorul Dan L. Stewart a participat la Coferința Națională de Neonatologie care a avut loc la Poina Brașov, în perioada 5-7 septembrie, iar la Constanța va rămâne toată săptămâna, urmând să ia parte la activitatea din cadrul secției Clinice de Neonatologie a SCJU, să studieze și să analizeze cazurile, să susțină prelegeri pe diferite teme de actualitate si mare interes in neonatologie, precizează reprezentanţii SCJU.

Echipa medicală din cadrul Secției de Neontologie a fost invitată să participe la un schimb de experiență care se va ține anul viitor, la Norton Children’s Hospital, Louisville.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii