Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Constanţa externalizează recepţia (document)

ro

21 Jul, 2015 00:00 3128 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa lansează organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Achiziţie servicii de recepţie pentru pacienţi“.
 
Aşa cum reiese din anunţul nr. 161321/18.07.2015, publicat pe licitatiapublica.ro, se va încheia un acord-cadru cu un singur agent economic, pe o durată de 48 luni. Valoarea stimată fără contractului este cuprinsă între 2.574.000 şi 2.880.000 lei. Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 31 august, ora 10.00, urmând să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 12.00. Ofertanţii vor depune o garanţie de participare de 14.400 de lei. Persoanele responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii prezente sunt: manager - dr. Dănuţ Căpăţînă, director financiar-contabil - ec. Androne Violeta, şef Birou Achiziţii - ec. Stănculescu Corneliu, Birou Achiziţii - ec. Furnică Mărioara, consilier juridic - Chivu Dafina, şef Serviciu Secretariat General - ec. Lotreanu Mirela.

Condiţii pentru ofertanţi

Ofertanţii vor depune bilanţul contabil pe ultimii trei ani, respectiv anii 2012, 2013 şi 2014. Media cifrei de afaceri pentru ultimii 3 ani trebuie să fie în valoare de minim 300.000 de lei. De asemenea, vor prezenta lista principalelor servicii similare prestate sau în curs de execuţie în ultimii 3 ani, conţinând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceştia din urma sunt autorităţi contractante sau clienţi privaţi. O altă cerinţă este ca ofertanţii să dispună de un sistem informatic care să poată fi interfaţat cu cel al spitalului şi care să poată genera o bază de pacienţi, lista cu programări, programul medicilor, sumele facturate sau nefacturate pentru pacienţi, veniturile aferente serviciilor efectuate de către medici.
 
Anunţul de participare la licitaţie poate fi vizionat pe pagina online a cotidianului ZIUA de Constanţa, secţiunea Documente.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alina 21 Jul, 2015 15:08 Spitalul Judetean este jalnic sa nu mai zic de personalul medical care ne trateaza f urat in conditiile in care platim si noi niste impozite pt sanatate si trebuie sa le bagi bani in buzunar sa fi tratat k altfel e jale va spun ca am patit-o eu si nu sunt un om oarecare dar asta tine de civilizatie pana nu am dat bani nu s-a rezolvat nimic si vocabularul lor lasa de dorit! Da e f greu sa lucrezi cu omul dar nu inseamna ca toti suntem la fel sa fim tratati asa de urat!
  • Eugenia 21 Jul, 2015 06:39 Daca este vorba de serviciul de primire urgente sper sa fie un lucru bun. Acolo,cadrele medicale lucreaza in conditii dramatice si au nevoie de un calm cu totul iesit din comun. Cat despre ceeace patesc pacientii nici nu mai pomenesc. Totul seaman cu un spital military in plin razboi cu inamicul la 1-2 km distanta