Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean Constanţa cumpără vaccinuri şi medicamente pentru boli rare în valoare de aproape trei milioane de lei (documente)

ro

03 Feb, 2015 00:00 1846 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ Constanţa anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri de achiziţii publice pentru atribuirea a două contracte. Unul are ca obiect achiziţia de medicamente - Program Boala Fabry şi Boala Pompe în cadrul Programului Naţional de Diagnostic şi Tratament pentru boli rare. Spitalul caută, astfel, medicamente pentru sânge, pentru organele hematopoietice şi pentru sistemul cardiovascular, dar şi pentru sistemul musculo-scheletic. Contractul urmează să fie împărţit în loturi. Pentru aceste medicamente, instituţia sanitară judeţeană este dispusă să plătească în total până la 1.869.603,4 lei. Licitaţia electronică va fi deschisă, iar oferta câştigătoare va fi a firmei care va oferi preţul cel mai scăzut. Termenul-limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 10 martie, ora 11.00, iar ofertele sau cererile de participare pot fi trimise până pe 17 martie, ora 11.00, o oră mai târziu acestea urmând să fie deschise, în prezenţa operatorului economic care a depus oferta.

Cât priveşte cererea de oferte pentru achiziţionarea de vaccinuri, obiectul contractului îl constituie achiziţia de medicamente - vaccinuri destinate derulării corespunzătoare activităţii în cadrul spitalului. Vaccinurile căutate sunt cele antiviperinice şi tetanice adsorbite. Valoarea estimată fără TVA a achiziţiei este de 1.016.360 de lei. Condiţiile de desfăşurare a licitaţiei sunt la fel ca cele descrise mai sus. Termenul-limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 10 martie, ora 14.00, iar data-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 martie, ora 11.00, ofertele urmând să fie deschise în aceeaşi zi, de la ora 12.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii