Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța, pârât la CNSC de o firmă din București. Motivul - o licitație (document)

ro

15 Dec, 2016 00:00 2380 Marime text
Nemulțumită de o licitație organizată de Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța, SC General Electric Medical Systems România SRL a apelat la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC), solicitând suspendarea procedurii de atribuire și obligarea autorității contractante la adoptarea de măsuri de remediere în ceea ce privește documentația.
 
Prin contestația nr. 1757/07.11.2016, înregistrată la CNSC cu nr 33954/07.11.2016, depusă de SC General Electric Medical Systems România SRL, cu sediul social în București, Calea Floreasca, reprezentată prin SCA Voicu & Filipescu, privind procedura de licitație deschisă organizată de Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța, în calitate de autoritate contractantă, pentru atribuirea contractului de furnizare „Aparatură de imagistică medicală, Aparate de tomografie“, cu data de deschidere a ofertelor în 21.11.2016, contestatoarea a solicitat suspendarea procedurii de atribuire până la soluționarea contestației și, în principal, obligarea autorității contractante la adoptarea de măsuri de remediere în vederea restabilirii legalității și echilibrului documentației, iar în subsidiar, anularea procedurii de atribuire.
 
Ulterior, prin Adresa nr. 1759/10.11.2016, înregistrată la CNSC cu nr. 34433/10.112016, contestatoarea a comunicat cererea de retragere a contestației, motivat de faptul că autoritatea contractantă a adoptat măsurile de remediere solicitate. În temeiul art. 26, alin. (B) din Legea nr. 101/2016 privind remediile și căile de atac în materie de atribuire a contractelor de achiziție publică, a contractelor sectoriale și a contractelor de concesiune de lucrări și concesiune de servicii, precum și pentru organizarea și funcționarea Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, pentru considerentele evocate în motivarea prezentei, a luat act de renunțarea la contestația formulată de SC General Electric Medical Systems România SRL, în contradictoriu cu Spitalul Clinic Căi Ferate Constanța.

Despre General Electric Medical Systems România SRL

Înmatriculată în anul 2000, firma are sediul social în București, Calea Floreasca. Capitalul social subscris, de 3.998.960 de lei, integral vărsat, este compus din 399.896 de părți sociale. Asociați Persoane Juridice sunt GE Holdings Luxembourg & CO SARL, cu sediul în Luxemburg, cu 25% din capitalul social, și SC General Electric International Benelux BV, cu sediul în Olanda, cu 75% din capitalul social. Administratorul societății, care se ocupă de „intermedieri în comerțul cu produse diverse“, este Alexandra Munteanu, născută pe 5.04.1980, în București.
 
În secțiunea „Documente” puteți consulta decizia CNSC. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii