Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacole de Ziua Păcălelilor la Cernavodă. Claudiu Bleonţ a urcat pe scena Casei de Cultură I D Chirescu

ro

02 Apr, 2017 10:57 3286 Marime text
Scena Casei de Cultură „I D Chirescu” din Cernavodă a fost ieri gazda unor spectacole de excepţie. Ziua „Păcălelilor” a început de dimineaţă cu un teatru de păpuşi oferit de Trupa Sufleţel celor mici şi care au savurat cu multă atenţie Povestea celor trei purceluşi de la ora 11.00. Preţul unui bilet a fost de 12 lei, iar sala a fost plină de micii spectatori care au fost foarte încântaţi de spectacolul oferit.

De la ora 19.00 pe scena Casei de Cultură a urcat actorul Claudiu Bleonţ care a interpretat piesa Novecento, text Alessandro Barrico, regie/adaptare Andra Negulescu. Preţul unui bilet a fost de 30 de lei, pentru adulti şi 15 lei pentru copii şi elevi, iar sala de spectacol a fost plină.

Spectacolul NOVECENTO reprezintă viaţa romanţată a muzicianului Danny Boodmann T.D. Lemon, supranumit Novecento. Este realizat de către regizorul Andra Negulescu, care semnează şi adaptarea, după excelentul text scris de Alessandro Barrico.

Acţiunea se desfăşoară într-un decor minimalist, avându-l ca pilon pe Claudiu Bleonţ, care reuşeşte, cu măiestrie, să interpreteze toate rolurile personajelor, reuşind să întrupeze fantastica poveste a celui mai mare cântăreţ de jazz din lume, pianistul Danny Boodmann TD Lemon (Novecento). Acesta îşi petrece întreaga viaţă la bordul vaporului de croazieră „Virginian”.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii