Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soția lui Eugen Bogatu, investiții în Portul Constanța

ro

31 May, 2022 00:00 3731 Marime text
  • De precizat este că Inostrio Enterprises SRL este controlată de soția lui Eugen Bogatu, fost director portuar
 
Primăria municipiului Constanța a emis o autorizație de construire pentru CN APM SA pentru SC Insotrio Enterprises SRL, care dorește să realizeze o investiție în zona Poarta 5.
 
Mai exact, prin AC 437 din data de 30 mai 2022, societatea amintită dorește amplasarea unei construcții metalice demontabilă provizorie tip cort pentru depozitare laminate – pe perioada de valabilitate a contractului de închiriere – 29.10.2030. De precizat este că Inostrio Enterprises SRL este controlată de soția lui Eugen Bogatu, fost director portuar.
 
 
Despre Insotrio Enterprises SRL
 
Societatea a fost fondată în anul 2013, având sediul social în Portul Constanța Sud – Agigea, județul Constanța. Asociat unic în firmă este Codruța Dana Bogatu, iar administrator este Alexandru Boldeanu. În 2020, firma a raportat 12 salariați, la o cifră de afaceri de 53.464.862 lei, iar profitul a fost de 1.104.656 lei.
 
Conform Confidas.ro, Codruța Dana Bogatu mai este în următoarele societăți: Act Turism SRL, Andaluza Beach SRL, Asclepios Imobiliare SRL, Stone Group SRL, Tardecirom SRL. Instotrio Enterprises SRL este asociat în Andaluza Cont SRL. Boldeanu Alexandru mai este în societățile Norlex Enterprises SRL și Vitis SA Babadag SA.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Firma soției lui Eugen Bogatu, chemată în instanță de Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași! Iată motivul

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii