Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia i-a creat uniforma de general german lui Mazăre Cuzic s-a asociat cu Hrubaru în Cayman Force, după retragerea unui sponsor PSD

ro

02 Dec, 2015 00:00 4696 Marime text
Vasile Daniel Cuzic, soţul creatoarei de modă Marcela Cuzic, cea care i-a confecţionat fostului primar Radu Mazăre celebra ţinută care imita o uniformă a unui general nazist, şi-a regândit participările în firma Cayman Force Elit SRL. Astfel, potrivit unei modificări luate în AGA la data de 28 octombrie, Cuzic a decis să cesioneze 7.346 de părţi sociale către asociatul Cătălin Georgian Hrubaru. Cuzic cesiona, tot atunci, 3.673 de părţi sociale către SC Phoenix Advisors SRL. După aceste modificări, cota de participare în firmă a lui Vasile Daniel Cuzic scade la 33,34%, ceilalţi asociaţi - Cătălin Georgian Hrubaru şi SC Phoenix Advisors SRL - având câte 33,33%.
 
Până în 2010, în această firmă, Cuzic era asociat cu sponsorul PSD Mihăiţă Adrian Andrei. Din 2010, Cuzic a devenit administrator unic al SC Cayman Force Elite SRL. Firma a fost fondată în februarie 2009 de Andrei şi Cuzic. Un an mai târziu, în martie, Andrei s-a decis brusc să iasă din firmă şi să-i lase partenerului său toată afacerea. În ceea ce-l priveşte pe Mihăiţă Adrian Andrei, acesta este cunoscut ca fiind unul dintre sponsorii Partidului Social Democrat, în 2009 el donând una dintre cele mai mari sume, respectiv 100.000 de lei, după cum nota ZIUA de Constanţa la vremea respectivă.
 
În 2011, rămas unic asociat în firmă, Vasile Daniel Cuzic decide majorarea capitalului social al firmei prin aport numerar cu 110.00 de lei, de la 200 de lei.
 
Surprinzător este că, înainte cu exact o săptămână de hotărârea prin care Cuzic rămâne cu doar o treime din capitalul social, respectiv la data de 21 octombrie 2015, Vasile Daniel Cuzic a decis modificarea actului constitutiv al societăţii prin modificarea valorii nominale a fiecărei părţi sociale şi prin cooptarea ca asociaţi a lui Cătălin Georgian Hrubaru, din Bucureşti, şi a SC Phoenix Advisors SRL, din Bucureşti, reprezentată de administrator Ioana Smaranda Burloiu.
 
La momentul cooptării noilor asociaţi în firmă, Cuzic deţinea 99,99% dintre participări. Cuzic a fost asociat la un moment dat şi cu Dan Frigioiu în Groove Hour SRL, firma care a venit cu propunerea organizării unui festival antic la Constanţa, iniţiativă „confiscată“ apoi de Corina Martin şi Asociaţia Litoral - Delta Dunării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii