Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj ZIUA de Constanţa Chiru, în faţa lui Mazăre în cursa pentru Primăria Constanţa

ro

02 Apr, 2012 01:57 3626 Marime text
cap_2.jpgCotidianul ZIUA de Constanţa a demarat, pe 12 martie, un sondaj de opinie referitor la candidaţii înscrişi în cursa pentru Primăria Constanţa. Concret, întrebarea sondajului a fost: „În condiţiile actuale, prin demararea proiectului Primăria Constănţenilor, dacă mâine ar fi alegeri pentru postul de primar al Constanţei pe cine aţi vota?". Variantele de răspuns ale sondajului de opinie mai sus menţionat au fost Christian Gigi Chiru - PDL şi Radu Ştefan Mazăre - PSD. Sondajul a început la doar o zi după ce Chiru a inaugurat ceea ce el numeşte Primăria Constănţenilor.

Potrivit rezultatelor sondajului ZIUA de Constanţa, 51% dintre repondenţi l-au preferat pe Gigi Chiru pentru fotoliul de primar al municipiului Constanţa, în vreme de 49% au optat pentru Mazăre.

sondaj.jpg

Sondajul de opinie s-a derulat pe parcursul a trei săptămâni şi la el au răspuns 2.342 de persoane.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ella 02 Apr, 2012 16:11 Daca iesim toti la vot, si nu-i mai lasam pe cei care se vand pentru un pui si o sticla de ulei, avem toate sansele sa scapam de mascariciul de mazare, daca nu...ne meritam soarta.Raspuns pt Ion: Constanta nu-l cunoaste inca, dar o sa-l cunoasca. Dati-i o sansa!
  • claudiu 02 Apr, 2012 11:13 Sincer macar mazare sa plece !IESITI SI VOTATI nu mai lasati batranii sa ne conduca
  • un constantea 02 Apr, 2012 10:29 Stiti care e problema cu sondajul asta? Ca aia care iau ajutoare sociale de la Primarie(Mazare) si cei care primesc locuinte tip Container, NU sunt cititori de Ziua de Constanta. Si sunt destul de multi :)
  • ION 02 Apr, 2012 08:44 Sa fim seriosi.Chiru nu va lua nici 15%!Constanta nu-l cunoaste,este o cacialma!De ce va pierdeti timpul?