Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soldați americani și români, premiați pe faleza Cazinoului din Constanța

ro

26 Jun, 2020 17:16 1578 Marime text
  • Timp de o săptămână, 25 soldați americani de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu și 25 soldați români aparținând forțelor aeriene, terestre și navale au făcut față cu succes unor probe specifice pentru a demonstra forța partenerilor NATO, interoperabilitatea regională și excelenta pregătire a militarilor dislocați la Constanța. 
Duminică, 28 iunie 2020, începând cu ora 12:15, în fața Cazinoului din Constanța, se va desfășura ceremonia de premiere a militarilor care au participat săptămâna aceasta la exercițiul "German Armed Forces Proficiency Badge".

Timp de o săptămână, 25 soldați americani de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu și 25 soldați români aparținând forțelor aeriene, terestre și navale au făcut față cu succes unor probe specifice pentru a demonstra forța partenerilor NATO, interoperabilitatea regională și excelenta pregătire a militarilor dislocați la Constanța.

În prezența unor oficialități locale și a domnului comandant Larry Vaughn, participanții care au obținut rezultate bune la toate probele vor fi recompensați simbolic cu insigna specifică acestui exercițiu militar.
 
Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii au luat măsuri specifice pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei Covid-19. 
  • Participanții la eveniment vor sta pe scaunele amplasate pe faleza din fața Cazinoului din Constanța, respectiv 21 de scaune pentru invitați și 50 de scaune pentru militarii prezenți la ceremonial;
  • Se va asigura  distanțarea de 2 metri  între scaunele amplasate; 
  • Spațiul de desfășurare a evenimentului va fi delimitat de către organizatori, cu sprijinul I.J.J. Constanța, cu garduri, pentru asigurarea arealului de desfășurare precum și a distanțării sociale; în spațiul astfel delimitat se vor asigura zone distincte pentru invitați, oficialități, militari; 
  • Spațiul va fi astfel delimitat încât să se poată asigura circulația pe faleza dinfața Cazinoului din Constanța, de către publicul neparticipant în mod direct la eveniment, pe o distanță de 3 m de la marginea delimitată în acest scop;
  • Pe culoarele de acces se vor asigura zone de afluire și defluire, prevăzute cu filtre/spații delimitate pentru a asigura/verifica respectarea măsurilor legale, respectiv termometrizarea participanților, purtarea de mască (va fi obligatorie pe toată durata evenimentului), dezinfectarea manuală cu substanțele avizate în acest scop.
Vor fi luate de asemenea și măsuri de restricționare a circulației. Astfel, începând de sâmbătă 27 iunie 2020, ora  22:00 și până duminică 28 iunie 2020, ora 13:30 va fi restricționată parcarea autovehiculelor  pe b-dul. Elisabeta în zona falezei din fața Cazinoului din Constanța (zona „Acvariu”).
 
Accesul publicului în locul delimitat pentru desfășurarea  evenimentului va fi restricționat, precizează Primăria Municipiului  Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii