Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferi băuți, sancționați de polițiștii constănțeni. Unul dintre ei a provocat un accident rutier

ro

29 Aug, 2019 16:04 1623 Marime text
Polițiștii rutieri constănțeni au întocmit două dosare penale unor șoferi prinși băuți la volan.
 
La data de 28 august a.c., în jurul orei 18.00, poliţişti din cadrul Secției 5 Poliție  au identificat un bărbat de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Joi, 29 august a.c., în jurul orei 06.40, poliţişti din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Constanței din orașul Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii