Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer rupt de beat, depistat pe strada Mării din Năvodari. S-a ales cu dosar penal

ro

25 Oct, 2021 15:26 1758 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din județul Constanța
Trei șoferi din județul Constanța s-au ales cu dosare penale. Doi băuți și unul cu permisul suspendat. 

Iată ce spune IPJ Constanța 

La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mării din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Morii din comuna Lumina, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

La data de 25 octombrie a.c., în jurul orei 1.45, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tufănelelor din comuna Cobadin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii