Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer din București, băut și cu permisul suspendat, depistat de polițiști în Eforie Sud

ro

03 Aug, 2021 14:25 1460 Marime text
 
  •  Infracțiuni rutiere în județul Constanța.
La data de 2 august a.c., în jurul orei 20.40, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 51 de ani, din județul Hunedoara, care a condus un autoturism pe strada Tineretului, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 august a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe strada Poporului, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 2,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, necesare stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 august a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 31 de ani, din București, care a condus un autoturism pe DN39, în stațiunea Eforie Sud, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 3 august a.c., în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 24 de ani, din județul Tulcea, care a condus un autoturism pe DN22, în localitatea Lumina, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație în valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii