Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer cu alcoolemie record, depistat de polițiști în Medgidia. S-a ales cu dosar penal

ro

04 Aug, 2021 21:05 1651 Marime text

 
  • Infracțiuni constatate de polițiștii rutieri din județul Constanța.
  • În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală.
La data de 3 august a.c., în jurul orei 12.20, polițiști din cadrul Postului de poliție Corbu au identificat un tânăr, de 18 ani, care a condus un ATV pe DJ 226, în localitatea Corbu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor, s-a stabilit că ATV-ul i-ar fi fost încredințat de către un alt tânăr, de 19 ani, spre a fi condus pe drumurile publice.
 
La data de 3 august a.c., în jurul orei 18.40, polițiști ai Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 54 de ani, din județul Iași, care a condus un autoturism pe DN39, în localitatea 23 August, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație în valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.
 
La data de 4 august a.c., în jurul orei 03.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua de Centură către strada Poporului, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 2,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii