Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şocul de după incendiul de la en-gross-ul Histria Un căţel - imaginea disperării şi deznădejdii

ro

21 Dec, 2013 00:00 2552 Marime text
Un puternic incendiu a izbucnit joi dimineaţă, la en-gross-ul Histria, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Real Nord, din municipiul Constanţa. Incendiul a cuprins clădirea principală a en-gross-ului, dar şi câteva maşini care aşteptau la descărcat marfa. Au ars circa 1.200 de metri pătraţi de spaţii comerciale, cu haine şi alimente. În total peste 60 de pompieri au luptat cu flăcările.
După stingerea incendiului, la faţa locului şi-a făcut apariţia un câine, cu un adevărat spirit civic, care parcă deplânge întreaga dramă. Sprijinit de roata unei dube puternic avariate de incendiu, animalul refuză să părăsească zona, fiind afectat de nenorocirea care s-a abătut asupra centrului comercial la fel ca un om.
Dacă ar putea, cu siguranţă patrupedul ar da o mână de ajutor la reconstruirea depozitului, dar tot ceea ce-i stă în putinţă este să privească trist spre zona, care a fost pentru el un bun adăpost, şi care în doar câteva ore s-a transformat într-o ruină.
Cu siguranţă fotografia fotoreporterului nostru poate fi trecută fără rezerve într-un clasament pentru un loc fruntaş la ”Imaginea anului 2013”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii