Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A înregistrat datorii la bugetul de stat Societatea Strait SRL, în insolvenţă

ro

07 Sep, 2015 00:00 2202 Marime text
Societatea Strait SRL se află în insolvenţă, administratorul judiciar fiind reprezentat de MG Activ Insolvency SPRL, cu sediul în municipiul Constanţa, prin asociatul coordonator Marilena Ghiţă. Dosarul este înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, şi are numărul 4758/118/2015.
 
Potrivit Buletinului procedurilor de insolvență, începând cu anul 2010, societatea nu a reuşit încheierea unor contracte noi care să-i asigure resursele necesare desfăşurării activităţii, aceasta diminuându-se. Pe parcursul derulării activităţii, asociatul unic, Aurelian Claudiu Stoica, a creditat societatea cu mai multe sume de bani, în valoare totală de 26.000 de lei. Apoi, începând cu data de 1 iunie 2010, activitatea societăţii a fost suspendată pentru o perioadă de trei ani, însă, după expirarea acestei perioade, nu a fost reluată. Ultimul contract de muncă încheiat de companie a încetat în data de 15 mai 2010.
 
Potrivit balanţei încheiate la data de 30 iunie 2015, societatea înregistra datorii în valoare totală de 67.740 de lei către: Setconstruct SRL (20.000 de lei), bugetul de stat (21.740 de lei) şi asociatul unic (26.000 de lei).
 
Din informaţiile deţinute până în acest moment, conform Buletinului procedurilor de insolvență, rezultă că principalele cauze ce au condus la insolvenţa firmei au fost legate de declinul pieţei imobiliare şi de eşecul în ceea ce priveşte încheierea unor contracte care să ajute compania în susţinerea activităţii sale. Prin urmare, societatea a acumulat datorii, inclusiv către bugetul de stat, fapt ce a dus în final la blocarea activităţii acesteia. În încercarea de a susţine activitatea firmei, asociatul unic a creditat societatea în mai multe rânduri, însă compania a intrat în insolvenţă.
 
Din documentele avute la dispoziţie de administratorul judiciar, reiese că, în prezent, societatea nu are activitate economică. Având în vedere faptul că nu are datorii mari, în măsura în care va încheia contracte care să-i aducă venituri, ar putea avea şanse de reorganizare a activităţii.

Despre societatea Strait SRL

Compania Strait SRL a fost înfiinţată în luna septembrie a anului 2008, ca societate cu răspundere limitată, în conformitate cu prevederile Legii 31/1990 privind societăţile comerciale. Firma şi-a stabilit sediul social în localitatea Constanţa, pe bulevardul I.C. Brătianu, într-un spaţiu închiriat. Încă de la înfiinţare, compania a avut un singur asociat, Aurelian Claudiu Stoica, născut în Constanţa, care a adus la capitalul social suma de 1.000 de lei.
 
De asemenea, Aurelian Claudiu Stoica apare şi în calitatea de administrator, având puteri depline şi mandat nelimitat. Principalul obiect de activitate constă în „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale si nerezidenţiale“.
 
Conform vrajitorul.eu, Strait SRL a înregistrat, la finele anului 2014, o cifră de afaceri zero, o pierdere netă de 136 de lei şi zero salariați.
 
Sursa foto: eurojust.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii