Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Rompescador va fi dizolvată și lichidată. Ce decizii a mai luat asociatul unic al firmei

ro

17 May, 2021 17:35 1499 Marime text
 
  • Asociatul unic al societății Rompescador SRL aprobă dizolvarea și lichidarea simultană a Societății, fără numirea unui lichidator

Asociatul unic al societății Rompescador SRL, Cadîr Sunai, a decis în data de 31 martie dizolvarea și lichidarea societății.

„Asociatul unic aprobă dizolvarea Societății în conformitate cu prevederile art. 227 lit. (d) din Legea societăților nr. 31/ 1990,republicată și ulterior modificată („Legea Societăților”), precum și distribuirea și lichidarea activelor și pasivelor Societății în conformitate cu art. 235 din Legea Societăților” – se arată în decizia nr. 3 a asociatului unic al societății Rompescador.

De asemenea, asociatul unic aprobă dizolvarea și lichidarea simultană a Societății, fără numirea unui lichidator.
Întrucât Societatea nu are datorii restante către statul român sau alți creditori,activul (inclusiv activele imobiliare, precum și disponibilitățile financiare deținute de Societate) va fi transferat în totalitate către Asociatul unic.

Situația activelor ce urmează a fi transferate către Asociatul unic se va realiza la momentul adoptării Deciziei finale cu privire la aprobarea situațiilor financiare de lichidare și repartizarea activelor ca urmare a radierii Societății din Registrul Comerțului, în baza art. 235 din Legea societăților.

Societatea iși va păstra personalitatea juridică până la data adoptării Deciziei finale prin care se aprobă situațiile financiare de lichidare și se repartizează activele către Asociatul unic în conformitate cu prevederile art. 233 alin. (3) și (4) din Legea societăților.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii