Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Primăriei Constanţa cumpără peste patru tone de nisip (document)

ro

15 Oct, 2015 00:00 1577 Marime text
 

Confort Urban SRL, societatea subordonată Primăriei Constanţa, a anunţat organizarea unei proceduri publice în vederea achiziţionării de nisip.
 
Aşa cum reiese din anunţul nr.  380529/13.10.2015, publicat pe licitatiapublica.ro, se va încheia un acord-cadru cu un singur ofertant. Obiectul contractului constă în achiziţia de nisip concasaj 0-4. Cantitatea minimă a unui contract subsecvent poate fi de 2.666,67 de tone, iar cantitatea maximă a unui contract subsecvent poate fi de 4.666,67 de tone.
 
Societăţile interesate de acest contract pot depune ofertele de participare până pe data de 26 octombrie, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 12.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 8.400 de lei. Ofertanţii vor mai depune media cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani (2012, 2013, 2014), care trebuie să fie egală sau mai mare de 100.000 de lei. De asemenea, societăţile ofertante trebuie să demonstreze că, în ultimii trei ani, calculaţi de la data limită de depunere a ofertelor, au livrat produse similare cu cele supuse procedurii de atribuire în valoare cumulată de cel puţin 50.000 de lei.

Responsabili de atribuirea contractului

Personalul cu atribuţii în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, respectiv toate persoanele care aproba/semnează documente emise în legătură sau pentru procedura de atribuire sunt: preşedinte Consiliu de Administraţie - Claudiu George Rădulescu, director general - Cristinel Viorel Farcaş, şef Departament producţie - Florian Constantin Andrei, director economic - Anca Cristina Paruschi, Serviciul Financiar Contabilitate - Gheorghiţă Vlăsceanu, şef Serviciu Tehnic Lucica Andrei, Stanca Neluţu - membru al comisiei, Monica Vodă - şef Birou Achiziţii şi desfacere, jurist - Cristina Caracoti, Cezar Bonciu.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi vizualiza anunţul de participare la licitaţie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii