Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Nuclearelectrica SA cumpără servicii de mentenanță pentru efluenții radioactivi. Iată valoarea contractului! (document)

ro

09 Apr, 2020 00:00 1273 Marime text

Societatea Națională Nuclearelectrica SA organizează o licitație pentru achiziția de servicii de mentenanță corectivă pentru sistemele de monitorizare a efluenților radioactivi lichizi și gazoși (LEM&GEM).

Valoarea estimată a achiziției este de 345.452,53 lei. Termenul limită pentru atribuirea contractului este 11 mai 2020. Achiziția are ca obiect următoarele activități: servicii de mentenanță corectivă pentru sistemele de monitorizare a efluenților radioactivi lichizi și gazoși, inclusiv cu furnizarea de piese de schimb. Activitățile de mentenanță corectivă se vor executa numai la solicitarea achizitorului, Decontarea materialelor/pieselor de schimb se va face în limita valorii de 58.000 euro.
Achiziția se face pentru Sucursala CNE, Str. Medgidiei, din Cernavodă. Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante cu privire la organizare, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Dan Bigu, Adrian Mihai, Ghelbereu Valerian Sorin, Georgeta Ionescu, Titina Holobiuc, Chespi Sibel, Carmen Mihaela Frunză, Milică Răduță, Dana Lavinia Vladu-Dinu, Horațiu Ionescu, Florin Georgescu, Mihaela Hada, Cristian Ion Predescu, Ileana Tiron, Daniel Elian Mircea, Alexandru Emilian Nedelcu, Ion Popescu, Liliana Samson, Cătălin Popa, Ștefan Murgoci, Irina Florența Marin, Mariana Laslău.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii