Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Neptun-Olimp SA a convocat adunarea generală ordinară a acționarilor. Ce s-a hotărât

ro

25 May, 2021 13:07 1496 Marime text
  • Societatea Neptun-Olimp SA a convocat adunarea generală ordinară a acționarilor pentru data de 24.05.2021 (prima convocare, ora 12.00) și 25.05.2021 (a doua convocare, ora 12.00).
  • AGOA a hotărât cu unanimitate de voturi a acționarilor alegerea membrilor provizorii ai Consiliului de Administrație.

Adunarea Generală a Acționarilor societății Neptun-Olimp SA, convocată în ședință ordinară la data de 24.05.2021, hotărăște:

 Art. 1. Adunarea Generală a Acționarilor societății Neptun-Olimp SA, cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, alege pe locurile vacante, consecință a expirării mandatelor administratorilor provizorii, până la finalizarea procedurii de selecție și numire a unor administratori în conformitate cu OUG NR 109/2011, cu modificările și completările ulterioare, următorii membrii provizorii ai Consiliului de Administrație, cu puteri depline conform Legii 31/ 1990 republicată cu modificările și completările ulterioare, precum și a actului constitutiv:
Mihai Velicu, Elena Bellu, Lucian Dubalaru,  Cătălin Mancas, Bogdan Liviu Filip
 
Art.2 Adunarea Generală a Acționarilor societății Neptun-Olimp SA, cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, aprobă durata mandatului membrilor provizorii ai ai Consiliului de Administrație al Neptun-Olimp SA de patru luni, respectiv de la data de 24.05. 2021 la data de 24.09.2021.
 
Art. 3 Adunarea Generală a Acționarilor societății Neptun-Olimp SA, cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, aprobă indemnizația membrilor provizorii neexecutivi ai Consiliului de administrație al Neptun Olimp SA, în suma de 3.139 lei brut lunar.

Art 4. Adunarea Generală a Acționarilor societății Neptun-Olimp SA, cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, stabilește persoana ce va semna contractele de mandat ale membrilor provizorii ai Consiliului de Administrație al Neptun Olimp SA,respectiv acestea se vor semna de reprezentantul Ministerului Economiei Antreprenoriatului și Turismului, dl. Alexie Cotan Constantin.

Art 5. Adunarea Generală a Acționarilor societății Neptun-Olimp SA, cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, aprobă  data de identificare a acționarilor asupra cărora se resfrâng efectele prezentei hotărâri AGOA , ca fiind data de 10. 06. 2021.
 
Art 6. Adunarea Generală a Acționarilor societății Neptun-Olimp SA, cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, aprobă împuternicirea domnului Ilie Marius- Director General, pentru publicarea hotărârilor adoptate și depunerea și înregistrarea acestora la Oficiul Registrului Comerțului.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii