Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea, înmatriculată la Constanța Omul de afaceri Omer Susli a deschis o nouă firmă alături de Praktiker Real Estate Romania

ro

30 Oct, 2018 00:00 3758 Marime text
Potrivit Monitorului Oficial al României, conform extrasului rezoluției nr. 24526 din data de 10 octombrie 2018, în urma cererii depuse la data de 27 septembrie 2018, Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării și înregistrarea societății Banat Kapital SRL.
 
Astfel, sediul social al firmei proaspăt înființate este în Constanța, activitatea principală fiind dezvoltare (promovare) imobiliară. Capitalul social este de 100.000 de lei, cu un număr de 100 de părți sociale, valoarea fiecăruia fiind de 1.000 de lei.
 
Fondatori sunt Praktiker Real Estate România SRL, cu sediul social în orașul Voluntari, și Susli Omer, domiciliat în Constanța. Administrator este Ioana-Diana Turcu, cu puteri depline.
 
Reamintim că gigantul Kingfisher a cumpărat Praktiker de la omul de afaceri Omer Susli. Kingfisher, cel mai mare lanț de bricolaj european, companie care a intrat in România în anul 2013, prin achiziția operațiunilor Bricostore, a ajuns la un acord cu proprietarul lanțului de magazine Praktiker, Omer Susli, pentru achiziția operațiunilor grupului specializat în comerțul cu materiale de construcții și soluții pentru amenajările interioare.
 
Oficialii Kingfisher au confirmat tranzacția dintre Kingfisher și Praktiker, printr-un comunicat oficial.
 
Tranzacția dintre cele două părți a fost o surpriză pentru piață, în condițiile în care businessul omului de afaceri de origine turcă începea să-și revină, era pe un trend pozitiv, iar planurile vizau inaugurarea de noi spații comerciale, precum și revitalizarea activității prin implementarea de strategii de vânzări online. Kingfisher a preluat cele 27 de magazine ale Praktiker din România.
 
Citește și:
 
Praktiker Constanţa rămâne amintire. Ce vine în locul marelui magazin
 
Rețea nouă de magazine, în România. Proprietarul a deţinut lanţul de magazine Praktiker
 
Magazine de decorațiuni vor fi deschise de afaceristul Omer Susli, cel care a vândut rețeaua Praktiker
 
Modificări în capitalul social al Praktiker Real Estate România SRL. A fost cooptat un nou asociat. Cine este acesta
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii