Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea comercială NOVELTY AE SRL își schimbă sediul

ro

05 Aug, 2021 09:40 1347 Marime text
  • În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 11 din 24.05.2021 a Adunării Generale a Asociaţilor societăţii NOVELTY AE - S.R.L., cu sediul în Bucureşti, sectorul 1, str. Moliere.
Astfel, subsemnaţii:

- Palcău Corneliu-Alexandru, cetăţean român, domiciliat în comuna Mogoşoaia, judeţul Ilfov în calitate de asociat deţinător a 19 părţi sociale, în valoare totală de 190 de lei, şi reprezentând 95% din capitalul social al societăţii;
- Grijincu Cristina cetăţean român, domiciliată în municipiul Constanța, judeţul Constanța, în calitate de asociat deţinător a 1 (una) părţi sociale, în valoare totală de 10 lei şi reprezentând 5% din capitalul social al societăţii,

în calitate de asociaţi reprezentând întreg capitalul social al Societăţii, renunţând la formalităţile de convocare prevăzute în Actul Constitutiv al Societăţii şi, în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 privind societăţile, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, am hotărât următoarele:

Articolul 1
Se decide schimbarea (mutarea) sediului social al societăţii de la adresa din Bucureşti, str. Moliere, la adresa din municipiul Bucureşti, Expo Business Park, str. Aviator.

Articolul 2
Nemaifiind alte aspecte de discutat, actul constitutiv se va modifica şi actualiza în mod corespunzător”.

Citește și: Tinerii români s-au calificat la cea mai importantă competiție de arhitectură din lume
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii