Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Blaxy Administration SRL şi-a majorat capitalul social

ro

29 Oct, 2016 00:00 3391 Marime text
Blaxy Premium Resort & Hotel SA, reprezentată prin Yilmaz Oguz, în calitate de asociat unic al societăţii Blaxy Administration SRL, cu sediul în localitatea 23 August, strada Răsăritul Soarelui, a hotărât în Adunarea Generală din 11 octombrie majorarea capitalului social.
 
Potrivit articolului 1 din hotărârea Adunării Generale, se majorează capitalul social al societăţii Blaxy Administration SRL prin cooptarea Mihaelei Raluca Cioacă, prin aport în numerar al sumei de 100 de lei. Capitalul social al firmei, după majorare, în valoare totală de 2.100 de lei, este divizat în 210 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei fiecare, fiind deţinut de asociaţi astfel: Blaxy Premium Resort & Hotel SA - 200 de părţi sociale a 10 lei fiecare, în valoare totală de 2.000 de lei, reprezentând 95,24% din capitalul social; cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95,24%; Mihaela Raluca Cioacă deţine zece părţi sociale, a 10 lei fiecare, în valoare totală de 100 de lei, reprezentând 4,76% din capitalul social; cotă de participare la beneficii şi pierderi de 4,76%. Hotărârea nr. 4 din data de 11.10.2016 a Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Blaxy Administration SRL a fost publicată în Monitorul Oficial.

Complex rezidenţial cu facilităţi de lux

Reamintim că, la 23 August, societatea Blaxy Premium Resort & Hotel SA a construit un ansamblu rezidenţial compus din şapte clădiri, cu 900 de apartamente de tip studio (condo), şi un hotel cu facilităţile unui resort de lux. Piscine exterioare pentru adulţi şi copii, restaurante, baruri, cluburi, discoteci, terenuri sportive, un teatru de vară de tip amfiteatru, o plajă privată şi o parcare privată vor deservi atât complexul rezidenţial, cât şi hotelul. Amplasat pe o suprafaţă de 35.000 mp, Blaxy Premium Resort & Hotel este situat în zona localităţii 23 August, la o distanţă de un kilometru nord de staţiunea Olimp, în locul unde Marea Neagră se întâlneşte, la margine de pădure, cu lacul Tatlageac.

Citeşte şi

Proiectul, depus la APM: Complexul rezidenţial de la 23 August se extinde cu un amfiteatru, spaţii comerciale şi restaurante
 
Cum va arăta complexul hotelier de 5 stele şi nouă sute de camere de lângă Olimp
 
Proiect turistic-rezidenţial de 5 stele: Blaxy Premium Resort & Hotel lansează „proprietatea periodică“, la 23 August
 
Un afacerist turc investeşte în comuna 23 August: Complexul turistic Blaxy Resort va avea 11 blocuri, a câte zece etaje
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii