Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Agro Kateka doreşte elaborarea unui PUZ pentru un teren din Peştera. Ce intenţionează să facă (document)

ro

30 Mar, 2019 00:00 1659 Marime text
Agro Kateka SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu pentru elaborare PUZ pentru „Modernizarea Exploataţiei Agricole” şi introducere în intravilan.
Amplasamentul vizat este în judeţul Constanţa, comuna Peştera, Parcela 826/2, unde iniţiator al PUZ-ului este Agro Kateka SRL. Suprafaţa totală a terenului este 23.000 de mp, iar beneficiarul intenționează să finanțeze obiectivul din fonduri proprii și fonduri europene.        
Planul Urbanistic Zonal stabilește zonele de amplasare a construcțiilor prevăzute a fi realizate și introducerea acestor zone în intravilan, fiind în prezent în extravilan, cu destinație agricolă și pentru anexe gospodărești ale exploatației agricole și infrastructuri ale teritoriului. Terenul aflat în studiu este în prezent liber de construcții.
Amplasamentul obiectivului este situat în nord-estul teritoriului administrativ al Comunei Peștera, între localitățile Medgidia și Peștera, pe partea de nord a DJ222, aproximativ la mijlocul distanței dintre ele, la cca. 1 km distanță de șosea, în vecinătatea autostrăzii A2 (km 180), la cca. 700 metri depărtare de aceasta. Terenul este situat în extravilan, conform P.U.G. și este identificat ca fiind parcela A826/2, număr cadastral 105617.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii