Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația traficului rutier în această dimineață. Cum se circulă pe drumurile din țară și din județul Constanța

ro

17 Oct, 2021 08:46 1435 Marime text
  • Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile. 
  • Carosabil umed pe A2 București-Constanța
 
Se circulă în condițiile unui carosabil umed pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București - Ploiești, dar și DN 1 Ploiești – Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, fiind semnalată ploaie pe mai multe drumuri din sudul și centrul țării, nefiind însă afectată vizibilitatea în trafic.
 
Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, începând din data de 8 octombrie, pentru siguranța participanților la trafic, a fost închisă circulația pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), pe tronsonul kilometric 34+800 metri - 59+800 metri, între localitățile Rânca (județul Gorj) și Obârșia Lotrului (județul Vâlcea).
 
Până la finalul lunii noiembrie a.c., pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 31+500 de metri - 36+150 de metri, traficul se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.
 
De asemenea, a fost închis și nodul rutier de la kilometrul 35 care face accesul la și dinspre localitățile Fundulea și Nana, județul Călărași, pe sensul Constanța – București.
 
Până la jumătatea lunii decembrie 2021, se aplică o restricție de circulație pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 13+300 de metri – 13+360 de metri, în localitatea Glina, județul Ilfov, pentru a permite realizarea unui pilon pentru autostrada A0. Din acest motiv, traficul se desfășoară doar pe banda a doua.
 
Începând din data de 1 octombrie 2021, în vederea executării lucrărilor de reparații pe Podul Borcea, situat pe autostrada A2, la km 149+680 de metri, se închide calea 1 de rulare (București - Constanța), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (Constanța-București), unde se va circula în ambele sensuri pe sectorul cuprins între kilometrii 144+250 de metri - 146+883 de metri.
 
De asemenea, și pe tronsonul kilometric 160+160 de metri - 156+933 de metri al autostrăzii A2, traficul se desfășoară deviat de pe sensul către București (calea 2) pe
sensul către litoral (calea 1), unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie, cu limită de viteză de 60 km/h. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii