Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Silviu Ionuț Briceag, zis Drujbă, din Medgidia, la Chefi la cuțite. Câte cuțite a primit și de la cine. Ce a pregătit să-i impresioneze pe jurați

ro

14 Feb, 2017 02:57 14214 Marime text
Aseară, la emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena 1, s-a prezentat, tocmai din Las Vegas, Silviu Ionuț Briceag, zis Drujbă, născut-crescut la Medgidia.
 
Potrivit paginii sale de Facebook Sliviu are 36 de ani, lucrează, în Las Vegas, la Guy Savoy şi Chef just 4 You, a studiat Administrarea afacerilor în comerț, turism și servicii la Universitatea Dimitrie Cantemir.
.

El s-a prezentat în fața chefilor Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu cu porții a câte 200 grame de pește Chilean Sea Bass (sau Sea Bass de Marea Nordului, filetat și fără piele).

Doar pe doi dintre jurați i-a impresionat însă farfuria sa.

Lui Florin Dumitrescu nu i-a plăcut aranjamentul așa că a primit doar două cuțite de la ceilalți chefi dar Silviu Briceag merge mai departe în concurs.

Imediat, la ieșire din emisiune, a postat pe pagina sa de Facebook:

”Din suflet vă mulțumesc tuturor celor care sub o formă sau alta mi-ați fost alături în aceasta seară! Sper ca v-ați simțit bine în compania mea!”

Sursa foto: Facebook.com/silviuionut.briceag

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii