Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Și în această noapte, începând cu ora 19,30 Trafic parțial restricționat la intersecția str. Mircea cel Bătrân cu bdul Mamaia

ro

14 Aug, 2020 16:04 1539 Marime text

Echipele SC Confort Urban SRL au intervenit noaptea trecută cu utilaje de asfaltare pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân. S-a turnat primul strat de asfalt pe sensul de mers către bulevardul Tomis, după ce săptămâna trecută s-a asfaltat
carosabilul pe celălalt sens de mers. Ulterior, zona carosabilă va fi recondiționată cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens.   

Lucrările de asfaltare vor continua și în această noapte pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân, traficul rutier fiind restricționat parțial, în intervalul orar 19:30 - 05:00.

Tot noaptea trecută, procesul de reabilitare a carosabilului s-a extins și pe tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu.
S-a decapat stratul de asfalt existent pe banda situată lângă marginea părții carosabile, pe sensul de mers către strada Mihai Viteazu. În
paralel, pe celălalt sens de mers, s-a asfaltat banda de circulație de lângă scuarul median. Intervențiile vor continua și în această noapte, cu aceleași restricții de trafic rutier.

Proiectul de modernizare a bulevardului Mamaia prevede paviment recondiționat, carosabil reabilitat, piste de biciclete și mult spațiu verde. Pe tronsonul cuprins între străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu, spațiul public urban a fost reconfigurat prin modernizarea traseelor pietonale, recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și  montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern.   

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

Sursa text și foto: Compartimentul comunicare și mass media al Primăriei Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii