Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seminarul cu tema „Surse de finanţare pentru IMM-uri şi persoane fizice“, la CCINA Constanţa

ro

21 Apr, 2017 00:00 1629 Marime text
CCINA Constanţa a găzduit, ieri, seminarul cu tema „Surse de finanţare pentru IMM-uri şi persoane fizice“. Evenimentul, organizat de Biroul Consultanţă şi Finanţări Proiecte din Cadrul Departamentului Resurse Umane şi Strategii al CCINA Constanţa, s-a bucurat de o prezenţă numeroasă din partea persoanelor fizice şi a reprezentanţilor IMM-urilor.
 
Sesiunea de informare a început cu prezentarea surselor de finanţare active: Fonduri comunitare, Fonduri naţionale, Fonduri private (POR, PNDR - nonagricol, POC, Erasmus +, alte organizaţii finanţatoare). Reprezentanţi ai unei bănci au venit, în completarea informaţiilor privitoare la sursele de finanţare, cu date referitoare la modalitatea de susţinere a proiectelor şi a ideilor de proiecte prin facilităţi de creditare acordate persoanelor fizice şi micilor afaceri. De asemenea, au fost prezentate serviciile oferite de CCINA Constanţa persoanelor fizice şi IMM-urilor, precum şi serviciile furnizate prin intermediul Biroului Unic, recent înfiinţat.
 
Partea a doua a întâlnirii a reprezentat un dialog deschis, o sesiune de întrebări şi răspunsuri consultanţilor Camerei de Comerţ. „Subiectele de discuţie au ţinut de criteriile de eligibilitate ale aplicanţilor, acţiuni şi cheltuieli eligibile, probleme ce pot apărea în cadrul implementării unui proiect. Dintre toate subiectele prezentate, Programele Start Up Nation şi PNDR s-au bucurat de un interes mare din partea participanţilor. Datorită impactului pozitiv, astfel de sesiuni informative vor fi organizate şi în perioada următoare“, a punctat directorul CCINA, Dănuţ Jugănaru.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii