Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seminar studențesc organizat la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității Ovidius din Constanța

ro

26 May, 2021 11:24 1532 Marime text
  • Evenimentul se va desfășura în mediul online, putând fi accesat pe linkul: http://bit.ly/O_zi_in_FMI-27-05-ora12, și își propune să creeze un mediu propice comunicării între studenții cu experiență din anii terminali, studenții din anul I și elevii din clasele a XI-a și a XII-a, interesați de activitățile derulate în cadrul FMI, de proiectele realizate de către studenți și de oferta educațională a facultății.

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează joi, 27 mai 2021, de la ora 12:00, seminarul sudențesc „O zi în facultatea de Matematică și Informatică”, acesta fiind ultimul eveniment derulat în cadrul proiectului de activități extracuriculare, ediția 2021, informează lect. univ. dr. Gabriela Badea, prodecan citată de Biroul de Presă al Universității Ovidius Constanța.

Potrivit sursei citate, evenimentul se va desfășura în mediul online, putând fi accesat pe linkul: http://bit.ly/O_zi_in_FMI-27-05-ora12, și își propune să creeze un mediu propice comunicării între studenții cu experiență din anii terminali, studenții din anul I și elevii din clasele a XI-a și a XII-a, interesați de activitățile derulate în cadrul FMI, de proiectele realizate de către studenți și de oferta educațională a facultății.

„Seminarul va cupride două părți. În prima parte, șase studenți ai FMI își vor susține lucrările, iar de la ora 13:00 vor avea loc discuții libere în cadrul unei Mese rotunde formată din elevi, studenți și cadre didactice, discutii ancorate pe marginea subiectelor prezentate în cadrul seminarului”, precizează Gabriela Badea, conform Biroului de Presă al Universității Ovidius Constanța.

Programul Seminarului studențesc este:
  • Aplicații ale învățării automate în securitatea cibernetică – Andreea Silai- Informatică, anul 3, coord. Conf. univ. dr. Elena Băutu
  • Generarea de conținut folosind tehnologia GPT-3 – Prodan George, Informatică, anul 3, coord. Conf. univ. dr.  Elena Pelican 
  • Sistem de recunoaștere a vorbirii – Odainic Lucian, Informatică, anul 3, coord. Conf. univ. dr.  Elena Pelican.
  • Aplicație web pentru digitalizarea unei primării – Onur Salim, coord. Lect.univ.dr. Marian Ciucă.
  • În prag de absolvire - o retrospectivă a vieții de student în FMI - Adrian Tepșan, Informatică, anul 3 și Antonio Vasile, Informatică în limba engleză, anul 3.
Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii