Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Şeful“ urcă pe scena Casei de Cultură din Constanţa

ro

01 Oct, 2019 00:00 2372 Marime text

Luni, 14 octombrie 2019, pe scena Casei de Cultură din Constanţa, doi actori de renume, Cristi Iacob şi Şerban Pavlu, vor urca cu piesa de teatru „Şeful”.

„Şeful” este o comedie plină de umor şi duioşie scrisă de unul dintre cei mai în vogă comedieni şi dramaturgi din Spania, Eduardo Aldan. Regia este semnată de Ricard Reguant, iar costumele au fost realizate de Adina Buzatu.     

În seara de Revelion, şeful unei mari companii rămâne blocat în birou cu un angajat pe care tocmai l-a concediat. Pe durata acestei „încarcerări” involuntare se văd obligaţi să convieţuiască şi să treacă prin situaţii dintre cele mai absurde şi amuzante. Dar după această noapte vieţile lor vor fi schimbate pentru totdeauna.

Spectacolul aduce în atenţia publicului un vis pe care îl avem cu toţii: să reuşim să scăpam de toate lanţurile din viaţa noastră până ce ajungem să devenim propriul nostru şef.
Piesa are o durată de o oră şi jumătate, cu începere de la ora 19:00, iar preţurile biletelor sunt 70, 90, 100 şi 120 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii