Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șeful Serviciului de Securitate Cibernetică IT de la aeroportul Mihail Kogălniceanu și-a deschis o firmă. Obiectul de activitate îl reprezintă editarea cărților, ziarelor și revistelor (document)

ro

28 Oct, 2021 00:00 1574 Marime text
  • Creații Deosebite SRL a fost înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, potrivit rezoluției nr. 22759/30.08.2021
  • Creații Deosebite SRL are sediul social în satul Mihail Kogălniceanu, comuna Mihail Kogălniceanu, strada Speranței nr. 11A
  • Domeniul principal de activitate sunt activități de editare a cărților, ziarelor, revistelor și alte activități de editare
  • Capitalul social este de 300 lei. Cele 30 de părți sociale a câte 10 lei fiecare sunt deținute de Deica Dumitriu-Valențiu și Deica Rodica
 

 
O nouă societate comercială a fost înființată în județul Constanța.

Potrivit Monitorului Oficial, Creații Deosebite SRL a fost înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, potrivit rezoluției nr. 22759/30.08.2021.

Creații Deosebite SRL are sediul social în satul Mihail Kogălniceanu, comuna Mihail Kogălniceanu, strada Speranței nr. 11A, iar domeniul principal de activitate sunt activități de editare a cărților, ziarelor, revistelor și alte activități de editare.

Capitalul social este de 300 lei. Cele 30 de părți sociale a câte 10 lei fiecare sunt deținute de Deica Dumitriu-Valențiu și Deica Rodica.
Cei doi dețin și calitate de administratori pe durată nedeterminată.

Potrivit declarației de avere, depusă pe 10 martie 2021, Deica Dumitriu-Valenţiu este Şef Serviciu Securitate Cibernetică IT și Monitorizarea Neconformităților de Securitate la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Constănțean dat în judecată după ce a uitat să plătească parcarea la Aeroportul Otopeni


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii