Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șefa DSP Gorj, demisă de ministrul Sănătății după ce nu a respectat protocolul de carantină

ro

28 Feb, 2020 13:23 1165 Marime text
Ministrul interimar al Sănătăţii, Victor Costache, a decis vineri demiterea şefului Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, Carmen Ivanov, pentru nerespectarea procedurile şi legislaţiei în vigoare privind instituirea măsurii de carantină a persoanelor în contextul apariţiei primului caz de coronavirus în ţara noastră.

Decizia a fost anunţată în cadrul unei videoconferinţe organizate cu reprezentanţii direcţiilor de sănătate publică din teritoriu, scrie Agerpres.

„Directorul DSP Gorj nu a respectat procedurile şi legislaţia în vigoare privind instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situaţia de urgenţă de sănătate publică internaţională determinată de infectarea cu COVID-19 şi nu a instituit măsurile corespunzătoare în vederea prevenirii şi limitării efectelor epidemiei. De asemenea, directorul DSP Gorj nu a utilizat spaţiile de carantină identificate la nivelul judeţului şi a transmis raportări inexacte privind situaţia din primul judeţ în care a fost identificat un caz de COVID -19", se arată într-un comunicat al MS.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii