Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință extraordinară a asociaților de la Neptun-Olimp SA. Au fost oprite vânzările la mai multe terenuri

ro

16 Jun, 2020 00:00 1892 Marime text
  • Pe 12 iunie, asociații Neptun-Olimp SA s-au întrunit în ședință extraordinară
  • Au luat mai multe decizii cruciale
Asociații societății Neptun-Olimp SA a convocat adunarea generală extraordinară a acționarilor pentru dat de 11 iunie 2020, însă aceștia s-au întrunit la data de 12 iunie, la a doua convocare.
Cu majoritatea de voturi, AGEA a respins vânzarea prin licitație publică cu strigare a suprafeței de teren de 971 mp aferentă activului Magazin 101 Olimp, situate în cadrul Complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, stațiuna Olimp.

De asemenea, a respins și vânzarea prin licitație publică cu strigare a suprafeței de teren de 143,86 mp limitrofă activului Vila nr. 7 din Stațiunea Neptun.
A treia hotărâre a fost respingerea vânzării prin negociere directă a suprafeței de teren de 52,31 mp, aferentă magazinului Terasa Shop, din cadrul Complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere către proprietarul Magazinului Terasa Shop.

A fost respinsă și vânzarea directă a terenului de 1.535 mp, aferentă activului Vila Verde din Eforie Nord.
A mai fost respinsă modificarea obiectivului proiect investiții Camping Neptun, județul Constanța.

AGEA a respins draftul de contract cadru de închiriere, pe o perioadă de cinci ani, a unor suprafețe de teren aflate în patrimoniul societății Neptun Olimp SA.
AGEA l-a împuternicit pe Cătălin Mihail Caracostea – director general, pentru publicitatea hotărârilor adoptate și depunerea și înregistrarea acestora la Oficiul Registrului Comerțului,
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii