Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință extraordinară a acționarilor de la Șantierul Naval Sulina SA. Ce s-a hotărât

ro

07 Nov, 2020 15:55 3261 Marime text
  • Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor societății Șantierul Naval Sulina SA s-a reunit în data de 07.12.2020, ora 11.00.
Pe ordinea de zi s-au aflat, printre altele, schimbarea denumirii Șantierul Naval Sulina SA.

Schimbarea denumirii Șantierul Naval Sulina SA în Portul Maritim Sulina SA, conform dovezii privind responsabilitatea și rezervarea firmei nr. 516368/ 23.10.2020, sub rezerva obținerii acordului Prefecturii Tulcea.

Pe ordinea de zi s-a mai aflat și modificarea domeniului principal de actvitatea și al activității principale și completarea obiectivului secundar, astfel: domeniul principal de activitate se va modifica în activități anexe transportul CAEN 522, activitatea principală se va modifica în activități de servicii anexe transporturilor pe apă, căreia îi corespunde grupa CAEN 5222, completarea activităților secundare cu următoarele activități: alte activități recreative și distractive n.c.a. clasa CAEN 9329, manipulări- clasa CAEN 5224.

Un alt punct de pe ordinea de zi este și desemnarea cenzorilor societății de către Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor societății Șantierului Naval Sulina SA, lista curpinzând informații cu privire la numele, localitatea de domiciliu și calificarea profesională a persoanelor propuse pentru pentru funcția de cenzor se află la dispoziția acționarilor, putând fi consultată și completată de aceștia începând cu data de 15.11.2020, la sediul acționarului majoritar, unde va avea loc și adunarea.

Tot pe ordinea de zi se găsește și actualizarea actului constitutiv al societății în funcție de aprobarea punctelor 1,2 și 3 înscrise pe ordinea de zi, după cum urmează:

Cap.I: Denumirea societății și sediul social
Art 1.1. Denumirea societății este Portul Maritim Sulina SA, conform dovezii privind disponibilitatea și rezervarea firmei nr. 516368/ 23.10.2020, eliberată de Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București.

Cap. IV: Obiectul de activitate

Art 4.1. Domeniul principal de activitate este activități anexe pentru transportul CAEN 522, activitatea principală este clasa CAEN 5222- activități de servicii anexe transporturi pe apă. Activitățile secundare se completează cu: alte activități recreative și distractive n.c.a. clasa CAEN 9329; manipulări clasa CAEN 5224.

Cap XIV: Controlul gestiunii societății. Auditul financiar

Art 14.1. Controlul gestiunii societății va fi asigurat de către cenzori, se va completa în urma desemnării acestora prin hotărârea Adunării Generale extraordinare a acționarilor societății, cu numele, datele de identificare ale cenzorilor și ale cenzorului supleant, precum și cu calificarea lor profesională. Acționarii înregistrați la data de referință pot participa la Adunările Generale, direct, sau prin reprezentanți, și prin alte persoane decât acționarii, cu excepția administratorului, pe bază de procură specială.

În cazul neîntrunurii cvorumului necesar la data primei convocări (07.12.2020), Adunarea Generală se reprogrameză pentru data de 08.12.2020, în același loc, la aceiași oră, și având aceiași ordine de zi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii