Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă AGA CA-ul Portului Constanţa dă raportul despre indicatori

ro

03 Feb, 2014 00:00 1766 Marime text
Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) a Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CNAPMC) se reuneşte astăzi în şedinţă. Evenimentul era programat pentru vineri, 31 ianuarie, dar pentru că nu s-a întrunit cvorumul (reprezentanţii Ministerului Transporturilor neajungând la şedinţă din cauza condiţiilor meteo nefavorabile), acesta a fost reprogramat pentru astăzi, la ora 11.00.
Aşa cum menţionam într-o ediţie anterioară, surse din Ministerul Transporturilor susţin că se va încerca, în viitorul foarte apropiat, schimbarea celor şapte membri ai Consiliului de Administraţie al Portului Constanţa.

Mutarea ar urma să aibă loc pe fondul nemulţumirii pe care Ministerul Transporturilor o încearcă vizavi de actualul management portuar. Amintim că, în luna octombrie a anului trecut, ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, declara că nu este mulţumită de activitatea economică a CNAPMC şi a ACN.
Cu toate acestea, surse din cadrul CNAPMC susţin că actualului CA al Portului nu i se poate reproşa nimic pentru că cifrele companiei arată foarte bine şi, de asemenea, condiţiile din contractul de management al membrilor ar fi fost îndeplinite.
Pe ordinea de zi a şedinţei AGA de azi ar figura şi prezentarea stadiului de îndeplinire a indicatorilor de către membrii CA-ului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii