Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se reuneşte BPN Astăzi aflăm candidaţii PDL pentru Constanţa

ro

10 Apr, 2012 00:00 2215 Marime text
bpn.jpgAnunţarea oficială a candidaţilor pentru Primărie şi pentru Consiliului Judeţean Constanţa va avea loc astăzi în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional. Preşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Christian Gigi Chiru, va fi prezent mâine la Bucureşti, la momentul adevărului. „Nu ştiu exact care este ordinea de zi a şedinţei, dar aştept şi eu, la fel ca şi ceilalţi interesaţi, anunţul oficial al candidaturii", susţine Chiru.

Şi preşedintele organizaţiei municipale a PDL Constanţa, deputatul Maria Stavrositu, spune că în şedinţa de astăzi vor fi definitivaţi şi prezentaţi candidaţii partidului pentru Constanţa.

Surse din partid susţin că în sondajul efectuat la nivel naţional pentru desemnarea candidaţilor de la Constanţa, viitorul candidat la Primărie care ar urma să intre să competiţie cu primarul în funcţie, Radu Mazăre, porneşte de la un procent de 10% intenţie de vot, în timp ce candidatul la Consiliul Judeţean care intră în confruntare alături de Nicuşor Constantinescu ar pleca de la 20% intenţie de vot.

Legat de sondaje, liderul organizaţiei judeţene a partidului, Christian Gigi Chiru, susţine că săptămâna viitoare va primi rezultatele celei mai ample cercetări sociologice care s-a realizat vreodată la nivelul municipiului Constanţa. „Eu nu ştiu cât am în sondajul Bucureştiului şi nu sunt foarte interesat. Săptămâna viitoare voi avea datele celei mai elaborate cercetări sociologice efectuate în Constanţa, unde ştiu că plec în această competiţie electorală de la 20%. Important e cum să ajung la 50% plus 1. Alte sondaje nu mă interesează", a completat Chiru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii