Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pregăteşte pentru al treilea mandat de parlamentar Deputatul PSD Eduard Martin va candida tot pentru Colegiul 6

ro

16 Feb, 2012 00:00 2407 Marime text

EdiMartin-EduardMartin07.jpgDeputatul constănţean Eduard Martin se pregăteşte pentru campania electorală a alegerilor generale. El va candida pentru un nou mandat de parlamentar, tot pentru Colegiul 6.

Social-democratul a declarat: „În principiu, rămân candidat aici, dacă nu mă răzgândesc, fiindcă am o experienţă tristă legată de rolul meu de parlamentar din Opoziţie". Martin susţine că nu este deloc mulţumit de actualul mandat şi acuză parlamentarii Puterii că ar fi monopolizat votul în Parlament. „Ne simţim ca nişte negri pe plantaţie", descrie parlamentarul constănţean poziţia sa în forul legislativ.

Cu toate acestea însă, deputatul PSD se declară pregătit să intre într-o nouă cursă pentru un fotoliu de parlamentar. „Sper că lucrurile se vor schimba. Sunt extrem de mici şansele de a nu mai candida. În proporţie de peste 90% voi candida, tot pentru Colegiul 6. Nu fug de colegiul meu, fiindcă în 2008 mi-a dat mandatul acesta cu 59%", a precizat deputatul.

Martin se află, în prezent, la al doilea mandat de parlamentar. Până în martie 2011 a făcut parte din Comisia pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor, iar din martie 2011 este membru al Camerei pentru industrii şi servicii.

Rămâne însă de văzut dacă Legea Electorală va suferi modificări până la alegerile generale şi dacă actualele colegii parlamentare vor rămâne neschimbate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii