Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se lucrează la foc continuu Lucrări de asfaltare în mai multe cartiere din Constanța

ro

10 Apr, 2020 09:13 2459 Marime text
Zonele rezidențiale s-au transformat într-un adevărat șantier. Echipele SC Confort Urban SRL lucrează intens la recondiționarea carosabilului pe mai multe străzi din cartierele KM 4, Brătianu, CET și Palazu Mare.

Ieri, echipele SC Confort Urban SRL au finalizat reabilitarea carosabilului pe strada Petru Cercel, tronsonul delimitat de strada Brizei și bulevardul 1 Mai Vechi. Lucrări similare s-au desfășurat la începutul săptămânii și pe strada Pajurei din cartierul Faleză Sud iar în perioada următoare se va interveni pe bulevardul 1 Mai Vechi, tronsonul delimitat de strada Caraiman și strada Ion Slavici.

În această noapte, în cartierul Brătianu vor continua lucrările de asfaltare pe strada Nicolae Filimon, pe tronsonul delimitat de strada Verde și strada Eliberării iar în cartierul CET, pe aleea Albatrosului, carosabilul a fost frezat în vederea asfaltării.

În cartierul Palazu Mare, echipele SC Confort Urban au acționat pe bulevardul Tomis, la intersecția cu strada Henri Coandă iar pe strada Dumbrăveni au fost amenajate 2 alveole destinate stațiilor pentru mijloacele de transport în comun. Intervenții asupra infrastructurii rutiere vor avea loc pe străzile Dumbrăveni și Santinelei.

„Facem apel către conducătorii auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări”, transmite Primăria.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii