Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se lucrează de zor în Parcul Arheologic din Constanţa (galerie foto)

ro

29 Mar, 2017 12:29 3783 Marime text
Echipele de muncitori care realizează lucrările de reabilitare ale Parcului Arheologic din Constanţa lucrează zilele acestea de zor pentru a finaliza obiectivul propus. În luna noiembrie a anului trecut, primarul Decebal Făgădău anunţa că lucrările vor fi realizate până la 1 mai 2017. 

Potrivit site-ului Primăriei, pe 18.11.2016, municipalitatea a semnat contractul cu nr. 159.455 privind reabilitarea şi amenajarea Parcului Arheologic. Valoarea estimată a contractului este de 15.576.652 de lei cu TVA, respectiv 3.461.478 de milioane de euro şi a fost încheiat cu asocierea de firme SC Mobitom SA (lider de asociere) - asociat SC Pomacost SA.

Scopul contractului este dezvoltarea şi promovarea turismului prin reabilitarea infrastructurii publice urbane, crearea şi modernizarea infrastructurii aferente utilităţilor publice urbane, îmbunătăţirea factorilor de mediu şi a calităţii vieţii în oraşul Constanţa prin reabilitarea şi amenajarea zonei de promenadă adiacente Palatului Administrativ, situată în centrul municipiului Constanţa, în vederea stimulării creşterii economice locale şi regionale şi creării de noi locuri de muncă, în contextul protejării mediului înconjurător şi asigurării dezvoltării durabile.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi: 

Proiect european pierdut. Parcul Arheologic, reabilitat pe banii constănţenilor! Trei milioane de euro pentru Mobitom şi Pomacost! (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii