Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se convoacă adunarea generală ordinară a Ovidiu Melody SA

ro

20 Jul, 2021 00:00 1486 Marime text
 
  • Pe ordinea de zi se află aprobarea repartizării către acționari de dividentele din profitul realizat nerepartizat la data ținerii adunării generale ordinare a acționarilor.
 
Maria Neacșu, în calitatea de administrator unic, a convocat adunarea generală ordinară a acționarilor societății Complex Ovidiu Melody SA, cu sediul în stațiunea Mamaia, hotel Florida.
 
Adunarea generală va avea loc în data de 05 august 2021, ora 12.00, la sediul societății din stațiunea Mamaia.
 
Pe ordinea de zi se află:
 
1) aprobarea repartizării către acționari de dividentele din profitul realizat nerepartizat la data ținerii adunării generale ordinare a acționarilor;
 
2) diverse.
 
În cazul în care la data și la ora precizate se constată că nu sunt îndeplinite condițiile necesare pentru desfășurarea Adunării Generale Ordinare, se convoacă o nouă Adunare Generală Ordinară, cu aceeași ordine de zi și în același loc, în data de 06 august 2021, ora 12.00.
 
La Adunarea Generală Ordinară vor participa totți acționarii înregistrați în Registrul Acționarilor la data de 01 august 2021, stabilită cu data de referință. Acționarii pot participa la adunare direct sau prin mandatari împuterniciți cu procură specială, ce se va depune la sediul societății până la data de 04 august 2021.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Mandatul administratorului societăţii Complex Ovidiu Melody SA va fi reînnoit
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii