Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută o staţie radio pentru programe de informare publică ale Centralei Nuclearelectrica Cernavodă

ro

08 Mar, 2017 00:00 1865 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA organizează licitaţie publică pentru a atribui contractul privind „Servicii de realizare şi difuzare printr-o staţie locală radio a programului de informare publică“. Contractul este valabil pentru o perioadă de 12 luni şi are o valoare de estimată fără TVA de 59.640 de lei.
 
Propunerea tehnică a firmelor interesate va conţine un comentariu, articol cu articol, al caietului de sarcini, prin care să se permită identificarea cu uşurinţă a corespondenţei propunerii tehnice cu caietul de sarcini. Ofertanţii vor avea obligaţia să includă în oferta tehnică dovada privind:
- deţinerea licenţei audiovizuale emise de Consiliul Naţional al Audiovizualului în conformitate cu Legea 504/2002, cu modificările şi completările ulterioare;
- posibilităţile tehnice de a organiza emisiuni interactive;
- aria de acoperire a postului: Cernavodă, Medgidia, Feteşti, Constanţa;
- strategia media, cu precizarea orarului de difuzare (prime-time şi extra prime-time).
 
Ofertantul va depune următoarele documente: declaraţie pe proprie răspundere privind neîncadrarea în prevederile art. 72 şi 73 din Legea 99/2016, declaraţie pe proprie răspundere privind neîncadrarea în situaţiile prevăzute la art. 52 din OUG 109/2011, xertificat constatator emis de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) în conformitate cu prevederile Legii nr. 26/1990, formularul de ofertă financiară.
 
Ofertele se depun până cel târziu la 13.03.2017, ora 15.00, la Registratura CNE, în plic închis, cu menţiunea „Ofertă pentru Servicii de realizare şi difuzare printr-o staţie locală radio a programului de informare publică - în atenţia Auricăi Tirtară - Serviciul Achiziţii“. Caietul de sarcini şi formularele solicitate a fi completate pot fi obţinute în urma unei solicitări transmise la adresa de email aurica.tirtara@cne.ro.
 
Pentru efectuarea achiziţiei, este necesară postarea ofertei şi în catalogul de produse/servicii/lucrări al SEAP, accesibil la adresa www.e-licitatie.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii